Vörös lencse fasírt - Masor dal vada
Az indiai konyha imádja a dálokat, vagyis a hüvelyesekből készült ételeket és imádja a vadákat, azaz a fasírtféléket.
Még csak egy vada receptem van a blogon, a mungóbab fasírt. Ideje hát pótolni a lemaradást:-) Jöjjön egy gyors és egyszerű recept. Azért is gyors, mert a vörös lencsét nem kell előfőzni, csak áztatni szükséges. És amíg áztatjuk, előkészítjük a többi alapanyagot no meg a mártogatós hozzá. Most egy joghurtos menta dip készült hozzá. Ez főleg akkor az igazi, ha jó csípős a vada. Harapsz egyet a fűszeres, csípős vadába, majd jöhet a hűsítő mentás joghurt. Nagyon király így!
Ha szeretitek a vörös lencsét, ki ne hagyjátok az eredeti indiai vörös lencse leves receptemet: ITT!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: