Loading...

Régi és új étkek, mai ízek

Régi és új étkek, mai ízek / 2024. december 21., szombat

Zabpelyhes fasírt

468638206_10221940821508592_920115656049751644_n.jpg


Keressük a lehetőségét annak, hogy egészségesebben tudjunk étkezni és a meglévő állapotot megőrizzük. Így sokszor készül főzelék nálunk valamilyen formában, amelyhez kell feltét, hogy teljes legyen az étkezés. Így készült e szénhidrátban kevésbé erős fasírt sütőben sütve. Sajnos tálalt és elkészült kép nem sikerült, mert hamar elfogyott, de a recept működik.


1 adag: 303 kcal, fehérje 29,2 gramm, szénhidrát 19,2 gramm, zsír 11,7 gramm


Hozzávalók:


  • 70 dkg darát hús

  • 16 dkg zabpehely beáztatva annyi vízbe, ami éppen ellepi 

  • 1 fej vöröshagyma apróra kockázva

  • 1 gerezd reszelt fokhagyma

  • só, bors, fűszerpaprika

  • 1 tojás

  • fél csokor aprított petrezselyem.

Az alapanyagokat összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a fasírtgolyókat. 200 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük. 


Jó étvágyat!


Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: