Zabpelyhes fasírt
Keressük a lehetőségét annak, hogy egészségesebben tudjunk étkezni és a meglévő állapotot megőrizzük. Így sokszor készül főzelék nálunk valamilyen formában, amelyhez kell feltét, hogy teljes legyen az étkezés. Így készült e szénhidrátban kevésbé erős fasírt sütőben sütve. Sajnos tálalt és elkészült kép nem sikerült, mert hamar elfogyott, de a recept működik.
1 adag: 303 kcal, fehérje 29,2 gramm, szénhidrát 19,2 gramm, zsír 11,7 gramm
Hozzávalók:
- 70 dkg darát hús
- 16 dkg zabpehely beáztatva annyi vízbe, ami éppen ellepi
- 1 fej vöröshagyma apróra kockázva
- 1 gerezd reszelt fokhagyma
- só, bors, fűszerpaprika
- 1 tojás
- fél csokor aprított petrezselyem.
Az alapanyagokat összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a fasírtgolyókat. 200 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Jó étvágyat!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: