Tejszínes-petrezselymes garnélás spagetti
Nyár és tenger, tengerparti ízek, ezek nálunk kiemelt helyen szerepelnek. Készítettünk egy saját tésztás ételt, ismét sikerült megidézni egy ízletes ételben a tengeri hangulatot. Itthon, olcsón is tudunk tehát finom és egészséges, gyorsan elkészülő ételeket készíteni, ajánlom nektek szeretettel.
Hozzávalók:
- 40 dkg friss házi spagetti
- 35 dkg garnéla
- 1 nagy csokor petrezselyem
- só, bors
- 2 dl tejszín
- 2 tubus krémsajt
- 3 ek olívaolaj
- 1 ek vaj
- 1 fej vöröshagyma
A tésztát kezdjük el főzni.
Az olívaolajat a vajjal olvasszuk fel, ebben pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymát. Amikor a hagymát üvegesre pároltuk hozzáadjuk a garnélát, sót és borsot.
Készre pároljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt és a sajtokat. Amikor a sajt elolvad kerülhet bele az aprított petrezselyem.
Összeforraljuk és tálaljuk a tésztával. Egyszerű, gyors, finom fogás.
Jó étvgyat!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: