Rántott sajt és parizer
Nagyon régen rántottam már parizert és sajtot, iszonyatosan drága lett mindkettő, drágább, mint a színhús. Most volt egy kisebb rúd parizerem és akciós sajtom itthon, így azokat rántottam, szeretem őket együtt. :-)
8 vastag szelet parizer( Pick rúdból)
4 vastagabb szelet sajt
2 db tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
A rántott parizer és sajt titka, hogy duplán kell lisztbe és tojásba mártani mindkettőt, akkor a parizer nem kunkorodik fel, a sajt pedig nem folyik ki a bundájából
A vastagabb parizer és sajt szeleteket először lisztbe forgatom, majd tojásba, aztán újra lisztbe és tojásba, majd végül zsemlemorzsába.
Amikor mindegyik be van panírozva, nagyon forró olajban kisütöm.
Most párolt rizst készítettem hozzá köretnek, és savanyúsággal ettem,.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: