Loading...

A parókia konyháján túl

A parókia konyháján túl / 2024. május 26., vasárnap

Rántott őzlábgomba másképp

 

Már van egy rántott, töltött őzláb gomba rántott, töltött őzláb gomba a blogon, és nem is gondoltam volna, hogy a műveletet lehet tökéletesíteni. Só, liszt, tojás, zsemlemorzsa, nem? Nem bizony-mondta az árus a piacon, és felvilágosított, hogy:

1. Nem mossuk meg a gombát.

2. Nem sózzuk, csak a tojásba teszünk sót.

3.Cikkekre szedjük még a legkisebbeket is.

A forró zsiradék maradt az eszköztárban.

Szóval ez egy másik rántott gomba, de így is finom volt. Az egyiket azért mégsem szedtem szét. Így szép, ahogy van, és így is átsült.

A másik oldala:

Áldott új hetet kívánok!

Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: