Lángos, cukkini, hársvirág, meggy, uborka...
A lángost zöld fokhagymával bővítve ettük a fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal. Nagyon kapós lett. A cukkini is fogyócikk. Szerencsére szépen terem a kertben. Grillezve hagymával, és fűszerezve, valamint bulgurral bővítve is ettük. Na és reszelve is tettem el főzeléknek télre. A hársvirágot is leszedtük, amikor illatozott, már meg is száradt a forró padláson, és papírzacsikba eltettük télre... A meggyet is folyamatosan eltettem a fagyóba kimagozva, és persze turixot is ittunk... Az uborka leszedése napi szinten folyik: esszük frissen reggelihez, uzsonnával, valamint saláta készül és kovászos uborka is. Na és palacsintát is sütöttem, meg gofrit is, és persze a kefires pogácsa sem maradt el.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: