Loading...

A parókia konyháján túl

A parókia konyháján túl / 2024. szeptember 17., kedd

Karalábés tök köret

 

Már van egy zelleres-tejfölös tök, és egy krémsajtos tök is hasonló elkészítési móddal. Ezúttal karalábéval próbáltam, és nagyon finomnak találtuk.

Hozzávalók: 

1 zsenge spárgatök
1 karalábé
néhány karalábélevél
1 vöröshagyma
só, bors
olaj

...............

tejföl vagy krémsajt

Elkészítés: A tököt héjastul, belestül kockára vágjuk. A karalábé héját levágjuk, és felkockázzuk. A hagymát kockára vágjuk, és megdinszteljük az olajon. Folytatjuk a sütést a karalábéval, majd a tököt is hozzáadjuk. Közben sózzuk, borsozzuk. A leveleket apróra vágjuk, és belekeverjük. Ha minden roppanós, már kész is. Tejfölt vagy krémsajtot adunk hozzá.


Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: