Karalábés tök köret
Már van egy zelleres-tejfölös tök, és egy krémsajtos tök is hasonló elkészítési móddal. Ezúttal karalábéval próbáltam, és nagyon finomnak találtuk.
Hozzávalók:
1 zsenge spárgatök
1 karalábé
néhány karalábélevél
1 vöröshagyma
só, bors
olaj
...............
tejföl vagy krémsajt
Elkészítés: A tököt héjastul, belestül kockára vágjuk. A karalábé héját levágjuk, és felkockázzuk. A hagymát kockára vágjuk, és megdinszteljük az olajon. Folytatjuk a sütést a karalábéval, majd a tököt is hozzáadjuk. Közben sózzuk, borsozzuk. A leveleket apróra vágjuk, és belekeverjük. Ha minden roppanós, már kész is. Tejfölt vagy krémsajtot adunk hozzá.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: