Kányazsomborpesztós, grillezett, sajtos szendvics (pesto)
Hidegen is melegen is vadzöldségpesztó, amikor csak van, ...és szinte mindig lehet frissen készíteni valamiből, ami vad és zöld. A kányazsomborpesztó az egyik különlegesség. ITT írtam róla és elkészítése is ott található.
Elkészítés: A pesztót az ITT leírt módon készítettem, majd a kenyérszeletekre kentem jó bőven, tettem rá finom sajtszeletet, olyan sajtot, ami kissé olvadós. A szendvicset grillserpenyőbe tettem és mindkét oldalát kissé csíkosra pirítottam. A végén még pár retekszeletet is csempésztem bele. További vadpesztók ITT még.
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: