Erdeigombás-fetás szendvicskék őszi színekben, őszi gombákkal
Ha extrán szép és extrán ízletes finomságok is jutnak az erdőből, akkor nem kell sokat bajlódni a főzéssel, mert egy egyszerű, gyors szendvicsrevaló is igen kívánatos és finom lehet.
Elkészítés: A gombákat (fiatal rizike, ízletes vargánya, lila pereszke, fenyőpereszke) megtisztítva összevágtam, "szendvicsrevaló" a képen is látható méretre. Kis zúzott fokhagymával, teavajon, sóval, tört borssal pirítottam őket, de nem sokáig, csak pár percig. Részben azért, mert nem igénylik szerintem a hosszú pirítást, és azért is, hogy ne veszítsék el szép szinüket. Mikor ez megvolt, fetasajt darabkákkal és petrezselyemzölddel megszórva halmoztam pirítósra.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: