Cukkinis tócsni kapros tejföllel
A cukkinihez nagyon jól megy a kapor, most tócsni készült belőle, aminek a tésztájába is tettem, és a tejfölbe is, amivel ettük. :-)
1 nagyobb krumpli
1 nagyobb cukkini
3-4 gerezd fokhagyma
1 tojás
só
bors
4 ek. liszt
olaj a sütéshez
3 dl tejföl
aprított kapor
só
A krumplit és a cukkinit lereszelem, belepréselem a fokhagymát, hozzáteszem a tojásokat, sózom, borsozom. Teszek hozzá lisztet, belekeverem az apróra vágott kaprot.
Forró olajba szedem a masszát egy kanál segítségével, ellapítom, majd mindkét oldalát megsütöm.
Aprított kaprot keverek a tejfölbe, sózom, és azzal fogyasztjuk.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: