Loading...

Olgis kipróbált receptjei

Olgis kipróbált receptjei / 2024. október 20., vasárnap

Bundázott hal, zöldségekkel.







A hal nálam hetente készül.


Finom tengeri halat készítettem.


Most bundáztam, és sült zöldségekkel fogyasztottam.


 Cékla, padlizsán, gomba és egy pár burgonya sült mellé.


A céklát és a burgonyát a légkeveréses, halogén sütőmben  sütöm.





A burgonyát negyedekre, a céklát karikára szeletelem, sütöm a légkeveréses készülékemben, és utána, kicsit átforgatom a a zsiradékon, a gomba és padlizsán mellett.


A hal, most palacsinta tésztában, pici sütőporral, kukoríca liszttel, kevés szárított búza csirával és puffasztott amaránttal készült.
A halat előbb rizsliszt és kukorica liszt keverékében forgattam meg, utána a palacsinta tésztában.


Kókuszolajban sütöttem.






Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: