Bon-bont készítettem!
Saját készítsű bon-bonjaim!
Csoki figurákkal is próbálkoztam!
Most, a csoki temperálásánál, kevés oliva olajat is használtam, hogy fényesebb legyen.
Mikor megdermedtek került bele a töltelék.
Dermedés után már fogyasztható.
Nyáron a hűtőben,télen a terasz asztalon, pár perc alatt megdermed.
Most tejszínes karamellszószban elkevert darált dió került bele, amit szinteleb mandula aromával ízesítettem.
A töltelék felébe citromlé és héj került.
Ízletes lett, és ugye én készítettem, ez még növeli a élvezetet.
Transzfer fóliával is vontam be párat, de nem lett igazán mutatós, és babrás is , a kicsi darab fóliákat elhelyezni rajtuk .
Ezt máskor nemigen alkalmazom.
Még van egy pár darab csokival, kikent formám, ebben marcipános- birsalma zselatinos töltelék lesz majd.
Tejszínes karamellás, diós, mandula esenccel ízesített.
Zöld mandulával ízesítettem, a karamellás diót.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: