5. adás: A Budapest Baristas sztori - Dávid Bence volt a vendégünk.
Bencétől az alábbiakat kérdeztük:
Néhány gondolat, hogy mi inspirált Benneteket a kávézónyitásra.
Meséljetek egy kicsit a kezdetekről (általában az a legkritikusabb időszak)
Volt olyan amit nagyon újra kellett gondolni a nyitás óta?
Mivel próbáljátok megatokat megkülönböztetni a többi belvárosi kávézótól?
Hogyan néz ki a vendégkörötök általában és most?
Nagyon komoly reggelik, brunchok vannak nálatok. Ez nyitástól van vagy később jött. Mennyire növelte a forgalmat, ez működik most elvitelesen?
Mennyire nagy az érdeklődés, elvárás, hogy vega választék is legyen?
Állandó pörkölővel dolgoztok vagy cserélgetitek a kávékat
Mi a kávézótok alapkoncepciója?
Mik voltak a legnehezebb illetve a legszebb pillanatok.
Hogyan éltétek meg a 2020-as évet, mit vártok 2021-től?
Az adást a kávézóban vettük fel. Így, olyan mintha ti is ott ülhetnétek velünk és halljátok olykor az őrlő, tejhabosítás apró neszeit is. :)
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: