Loading...

Filéző - 24.hu

Túltoltuk a baktériumok elleni háborút, ebben hozhat változást a fermentálás reneszánsza
Filéző - 24.hu / 2024. március 24., vasárnap

Túltoltuk a baktériumok elleni háborút, ebben hozhat változást a fermentálás reneszánsza

A Filéző vendége Farkas Fruzsina natúr sommelier volt, aki az elmúlt években a Michelin-csillagos Salt étterem csapatát erősítette, ám idén saját vállalkozásba kezdett, az Instagramon és workshopokon népszerűsíti a fermentált italokat. Ezek elkészítése szerinte nemcsak a bélflóránknak tesz jót, de a mentális egészségünknek is. De miért fontos, hogy legyen alkoholmentes választék az almafröccsön túl is? Tényleg segít a sütőtökös vízikefir jobban megérteni, mit ittak Harry Potterék? És mire számítsunk, ha otthon vágunk bele a fermentálásba?

0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: