Loading...

Filéző - 24.hu

Makacsul tartja magát a tévedés, hogy egy indiai étteremben csak csípős ételt lehet kapni
Filéző - 24.hu / 2023. november 19., vasárnap

Makacsul tartja magát a tévedés, hogy egy indiai étteremben csak csípős ételt lehet kapni

A Filéző vendége Ranjeet Singh Dhillon, az Indigo és Bombay éttermek tulajdonosa volt. Fiatalemberként, 1991-ben érkezett Magyarországra, amiről akkor még alig tudott valamit, de épp itt, a világ túlsó végén akarta bebizonyítani üzletember apjának, hogy ő is képes vállalkozást építeni. Alapított ruhamárkát, a gasztrobizniszbe pedig végül azért vágott bele, mert vegetáriánusként már nem bírta elviselni a sok rántott sajtot. De mi teszi indiaivá az indiai konyhát? Mire szolgál az a sok fűszer? És miért olyan fontosak a közös étkezések?

0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: