Loading...

Filéző - 24.hu

Ha a bifsztekkel nincs bajunk, akkor a steaket is nyugodtan kérhetjük véresen
Filéző - 24.hu / 2023. június 18., vasárnap

Ha a bifsztekkel nincs bajunk, akkor a steaket is nyugodtan kérhetjük véresen

A Filézőben ezúttal Ambrus Márkkal és Molnár Szilárddal, a MészárSteak étterem vezetőjével illetve séfjével beszélgettünk. Szóba került a hazai steak-kultúra állapota, és hogy zajlik-e hasonló forradalom, mint a hamburgereknél; melyik országok a legerősebbek ezen a téren; tényleg sörrel itatják és simogatják-e a Wagyu-marhákat, hogy finomabb legyen a húsuk; hogy mennyi whiskeyt vagy mogyoróvajat vesz fel egy steak, és hogy miért félünk annyira a félnyers bélszíntől.

0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: