Loading...

Filéző - 24.hu

A margarin szót ki sem ejteném a számon egy cukrásziskolában
Filéző - 24.hu / 2022. június 9., csütörtök

A margarin szót ki sem ejteném a számon egy cukrásziskolában

A Filéző podcast eheti vendége Menyhárt Attila, a Four Seasons Hotel Gresham Palace cukrászséfje volt, aki februárban első magyarként nyerte meg a cukrászok Bocuse d’Orját jelentő World Chocolate Masters közép-európai selejtezőjét, így októberben indulhat a párizsi döntőben is. Menyhárt a műsorban elmondta, miért indult 21 évesen világkörüli útra, mit tanult az óceánjáró hajókon és a külföldi szállodákban dolgozva, hogyan edz hónapokig a közelgő versenyre, mit örökölt a József főhercegnek cukrászkodó dédnagyapjától, és hogy milyen súlyos lemaradásokat kéne leküzdenie a száz éve még méltán világhírű magyar cukrászatnak.

0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: