Loading...

Filéző - 24.hu

A Gerbeaud-ban már a macskanyelv sem ugyanúgy készül, mint húsz évvel ezelőtt
Filéző - 24.hu / 2022. augusztus 15., hétfő

A Gerbeaud-ban már a macskanyelv sem ugyanúgy készül, mint húsz évvel ezelőtt

A Filéző podcast vendége Pintér Katalin, a Gerbeaud Gasztrónómia Kft. alapítója és tulajdonosa volt, aki nemrég megkapta a Dining Guide életműdíját. Szóba kerül a Gerbeaud és a két Michelin-csillagig jutó Onyx múltja és jelene, hogy tényleg lesznek-e nemsokára süteményeik a boltok polcain, hogy miért épp Tokióban és Szöulban nyitottak meg az első külföldi Gerbeaud cukrászdák, és hogy miként kell leszoknia a vendéglátásnak a gyalázatos pazarlásról.

0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: