Zöld fűszerek, szárítása, porítása!
A "mindig hagyma" még mindig zöld szárral!
Kora tavasztól, késő őszig, enyhe teleken át is zöld.
Aszalógépben szárítottam, majd porrá őrölve fűszerpor keverékbe is rakom.
metélő fokhagyma szár
A vörös hagyma szára, metélő fokhagyma szár ,nagyon hasznos, jó élettani hatásuk van.
Megszárítva, külön és egy fűszerpor keverékbe keverve is használom.
Szárad még : oregánó, kakukkfű, tárkony, metélő fokhagyma, majoranna ,izsóp, lestyán, petrezselyem, levél.
Szárítás után, porrá őrölve, össze keverve, egy remek zöld fűszerkeveréket kapok.
Az aszalógép, ilyenkor nagy segítség a szárításban.
A késes aprító, a kávé daráló, segít az őrlésben.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: