Tiramisu-zabkása
⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 2 személyre:
1 a d a g f r i s s e n f ő z ö t t k á v é
k e v é s é d e s í t ő s z e r
6 0 g a p r ó s z e m ű z a b p e h e l y
3 k i s p o h á r ( 3 × 1 2 5 g ) n a t ú r j o g h u r t
c u k r o z a t l a n k a k a ó p o r
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝
A kávét a szokottnál kicsit édesebbre ízesítjük kevés édesítőszerrel. A zabpelyhet elkeverjük 1/2 kis pohár (kb. 60 g) natúr joghurttal és a kávéval. 1–1 pohárba vagy tálkába kanalazunk 1–1 kis pohár (125–125 g) natúr joghurtot, majd elosztjuk rajtuk a kávés zabpelyhet és a maradék 1/2 pohár (kb. 65 g) natúr joghurtot. Néhány órára vagy 1 éjszakára hűtőbe tesszük, cukrozatlan kakaóporral meghintve fogyasztjuk.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: