Sültlaskás, zsíros kenyér
Amikor a dolgok átlényegülnek....
Felbontottam egy, a napokban eltett nyári laskagombát. Részben konzerválás, részben éppen ilyesmire szántam. Nagyon finom! A fűszeres sült gomba a mangalicazsírral, rajta a lilahagyma... gondoltam megérdemli, hogy így is szerepeljen itt ez a finomság.
Elkészítését viszont nem írom le újra, ITT található. A hűtőből kivéve érdemes picit várni, hogy a zsír puhább, kenhetőbb legyen. Lehet még utólag picit sózni a kenyeret, hagymát, és egy kis frissen tört fekete bors is mehet rá, ha valaki fűszeressebben szereti.
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: