Sült csirkecomb petrezselymes krumplival
Télen is szoktam petrezselymes krumplit készíteni( fagyasztott petrezselyemzölddel), most egy finom sült csirkecombhoz készült.
Hozzávalók:
2 egész csirkecomb
1 kisebb fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
zsír a sütéshez
só
bors
1/2 kg krumpli
1/2 csomag petrezselyemzöld
A csirkecombokat sózom, borsozom, forró zsíron hirtelen mindkét oldalát átsütöm.
Ezután takarékra veszem a hőt, hozzáadom a szeletekre vágott hagymát,az apróra vágott fokhagymát, ezekkel is pirítom kicsit, majd kevés vizet öntök hozzá, lefedem és lassan párolom tovább. A végén zsírjára sütöm a csirkecombokat.
A krumplit kockára vágom, sós vízben megfőzöm. A petrezselyemzöldet apróra vágom, és ráteszem a krumplira, majd a hús zsírjából locsolok rá 2 evőkanállal, jól összekeverem.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: