Sonkás spárgás vekni
Hozzávalók:
230g liszt
270g zöld spárga
260g füstölt sonka
4db tojás M
1mk mustár
60g száraz sajt
12g sütőpor
1dl sör
0,5dl növényi olaj
25g magkeverék - szezám, len
1tk só
Elkészítés:
- Tojásokat felvertem, hozzáadtam a sót, mustárt, sütőporos lisztet,
- Majd az olajat és a sört. Összekevertem.
- Következett az apróra vágott sonka és spárga, reszelt sajt.
- Mindezekkel együtt összeforgattam.
- Zsiradékkal kikent szűk sütőformába kanalaztam, magokkal megszórtam a tetejét.
- 180°C-ra előmelegített sütőben kb 50 perc alatt megsült.
- Ajánlott közben ellenőrizni a tésztát, sokáig kell sütni míg átsül, nem gond ha az oldala kicsit pirul.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: