Pitypangpesztós, túróspuliszkás vacsora
A pitypangpesztó készítése ITT található. A túrós puliszkához a kukoricadarát kétszeres - két és félszeres mennyiségű vízben megfőzöm, kakukkfűvel vagy szurokfűvel fűszerezve, legvégén egy teavaj szelettel még ízesítem, krémesítem. Talán nem egyformák a kukoricadarák, mert néha több, néha kevesebb víz kell. A lényeg, hogy finom krémes legyen. Mikor már hűlt kicsit, tejföllel elkevert (tehén)túróval, esetleg tejfölel elkevert juhtúróval rétegezem. Sült szalonnakockákkal még megszórható. Most pitypangpesztó kenyérke társakat kapott. A pitypnag mint vadzöldség bemutatása ITT olvasható el. FONTOS! Sokféle ponygyola pitypangos recept IDE kattintva böngészhető.
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal. Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: