Loading...

Erdőkóstoló

Erdőkóstoló / 2024. november 29., péntek

Pitypangpesztós, túróspuliszkás vacsora

A pitypangpesztó készítése ITT található. A túrós puliszkához a kukoricadarát kétszeres - két és félszeres mennyiségű vízben megfőzöm, kakukkfűvel vagy szurokfűvel fűszerezve, legvégén egy teavaj szelettel még ízesítem, krémesítem. Talán nem egyformák a kukoricadarák, mert néha több, néha kevesebb víz kell. A lényeg, hogy finom krémes legyen. Mikor már hűlt kicsit, tejföllel elkevert (tehén)túróval, esetleg tejfölel elkevert juhtúróval rétegezem. Sült szalonnakockákkal még megszórható. Most pitypangpesztó kenyérke társakat kapott.  A pitypnag mint vadzöldség bemutatása ITT olvasható el. FONTOS! Sokféle ponygyola pitypangos recept IDE kattintva böngészhető.

Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonalKöszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.

Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: