Mandulás vegán padlizsánkrém
Imádom a zöldségeket, a padlizsán pedig íze és sokoldalúsága miatt vitathatatlanul a kedvenceim közé tartozik. Szeretem a rakott változatokat, remek étel kisütve, simán lemondok miatta egy húsos fogásról, de a nap végén mégis csak a padlizsánkrém a kedvencem, és ez nem véletlen!
A padlizsánkrémben az a csodás, hogy mindenki odavan érte és rettentően sokféleképpen el tudod készíteni. Elrontani nem lehet, ez a mártogatós így is finom meg úgy is. Tehetsz bele növényi olajat, olíva olajat, majonézt, tahinit, egyéb magkrémeket és magvajakat, joghurtot, tejfölt, hagymát, fokhagymát, zöldfűszert, de akár gránátalma melaszt vagy gránátalma szemeket is. Nekem is van vagy öt receptem, ugyan arra az ételre, hol így csinálom, hol úgy, a padlizsánnal hálás dolog kísérletezni.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: