Lecsó kolbásszal és frankfurti virslivel
Szezonvégi lecsót készítettem, amibe került füstölt kolbász és virsli is. :-)
Hozzávalók:
4 paradicsom
3 tv paprika
1 nagy fej hagyma
10 dkg füstölt kolbász
1 pár virsli
2 ek. zsír
só
cukor
piros paprika
A zsírt lábasba teszem, felmelegítem, beleteszem a fél karikára vágott hagymát, megsózom, 4-5 percig párolom.
Ezután következik a nagyobb kockára vágott paprika, és ilyenkor teszem hozzá a karikára vágott kolbászt és virslit is. Kicsit megsózom a paprikát is, hogy megpuhuljon.
Amikor félig puha hozzáteszem a paradicsomot, ekkor teszek bele pirospaprikát és kevés cukrot is.
Addig főzöm, amíg a paradicsom elfövi a levét, és jól besűrűsödik a lecsó.
Most párolt rizzsel tálaltam.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: