Loading...

A tetovált lány konyhája

A tetovált lány konyhája / 2021. április 7., szerda

Labancpecsenye 2.0

 


 A helyzet az, hogy (bármilyen fura) beleszerettem egy főzős csatornába.


Persze nem kell félreérteni, nem a csatorna vezető szakácsába, sokkal inkább az átala készített ételekbe. Pont olyan fogásokat készít, amit az én családom imád; vagyis húst hússal, de a legtöbb esetben szuper töltelékekkel, tuti köretekkel, sőt, édességeket is.


És az úriember, aki mindezeket elkészíti, egyértelműen képzett szakember, találó és vicces szófordulatokkal, emberi reakciókkal. 


Szóval, ő Szoky, vagyis (nemtommilyen) Zoli, aki fiai segítségével rengeteg főzős videót tett közzé a legnagyobb videómegosztón.


Legutóbb a most bemutatott remekművét észítettem el, a neve labancpecsenye (sok helyen kurucpecsenyeként találjátok (wtf??)).


Ja, és sima rizs helyett rizottóval tálaltam, mert azt krémesebbbnek találom, itt vannak a recetjeim, válasszatok :D


ui.: van már egy labancpecsenye receptem itt, de ez kicsit egyszerűbben készül.


Az eredeti recept itt található.


 


Labancpecsenye


 20210306_132145s.jpg


Hozzávalók 4 főre:


4-6 szelet tarja (összesen min. 50 dkg)


Só, bors


Kb. 15 dkg liszt


2 ek pirospaprika


Pár ek mustár


10 dkg sonkaszelet


10 dkg szeletelt sajt


 


A tarjákat kiklopfoljuk, mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk. Az egyik oldalukat megkenjük mustárral, ráfektetünk sonkát és sajtot, félbehajtjuk és összetűzzük. Megforgatjuk őket a paprikás lisztben, egy sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk őket egy más mellé. 180 fokos sütőbe toljuk, és addig sütjük, míg szép barna színt kap.


Ízlés szerinti körettel tálaljuk.


20210306_132133s.jpg 


Ha tetszett ez az írás, csatlakozz hozzám a Facebookon is további receptekért, tippekért, érdekességekért!labanc


 


Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: