Körte csatni
Nem is értem, hogy nem volt eddig körte csatni recept.... Van már alma, szilva, datolyaszilva, mangó, és több is még. De valahogy a körte eddig elmaradt. Sebaj, most pótlom egy pofon egyszerű verzióval. Ebből a mennyiségből 1 nagyobb tálkányi lesz. Lehet eltenni nagy mennyiséget is télire, akkor a fűszerek mennyisége csökkenthető, mert lesz ideje jobban összeérni.
Mindig leírom, hogy nem lehet nem imádni, tökéletes húsokhoz, grillekhez, pakórához, lepénykenyérhez. A csatni egyik fő ismérve:
A csatni akkor jó, ha annyira csípős, hogy nem tudod megenni és annyira édes, hogy nem bírod abbahagyni.
lményfőzés workshopom infói --> indiai élményfőzés
Legfrissebb tartalom mindig az instán--> @hello_curry és a facebookon--> Helló Curry
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: