Kombe készült!
Nagyon laktató kelt tészta, gyakorlatilag bármikor fogyasztható.
A tölteléket természetesen mindenki a saját ízlése alapján módosíthatja, azok itt csak iránymutatóként szerepelnek. Gyakorlatilag végtelen lehetőségeket rejt magában a recept.
Medvehagymával , kókusztejjel is készítettem már .
A receptet a cookpad.com oldalon találtam.
https://cookpad.com/hu/receptek/1924885-kombe
Nagyon jó fázis fotókkal.
600 g búzaliszt (BL55)
20 dkg kovász- (7 g instant élesztőt ír az eredeti recept)
- 1 csapott teáskanál kristálycukor
350 ml tej
2 csapott teáskanál só
100 ml víz-nálam laktózmentes tej
A tölteléken változtattam.
Hagyma, gomba, sonka, és kolbász karikák összesütve, kihűtve kerültek bele.
Tetejét tojással kentem le .
Lenmaggal és bio szezámmaggal szórtam meg.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nem igényel sok munkát, könnyen elkészíthető étel.
Akár egy vacsora is lehet.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: