Kapros- kókusztejes- kurkumás harcsa ragu tintahal tintás rizottóval
A hala ételek egy dimenziója készült nálunk, keverdtek egy picit a kultúrák és közben már a jövendő karácsonyi asztalra is jötlet e halas és nem tengeri étel.
Hozzávalók:
- 1 kg harcsa kockázva
- 1 nagy fej vöröshagyma kockázva
- 2 gerezd reszelt fokhagyma
- 2 ek olívaolaj
- 1 csokor kapor aprítva
- 1 ek kurkuma
- 1 tk őrölt füstölt pirospaprika
- só, frissen őrölt bors
- 1 doboz 40 dkg-os kókusztej
- Tintahal tintás rizottó alap
Receptünk gyorsan elkészül, így a köret és a főétel egyszerre készül. A köret egyszerű, bolti alapanyagot vettünk ebben a formában, érdemes körülnézni, jól passzol az ételhez.
A hagymákat lepirítjuk, majd hozzáadjuk a halat, összeforgatjuk, picit pároljuk, sózzuk, borsozzuk. Amikor a halunk már fehéredik, hozzá tesszük a többi fűszert (kapor, kurkuma, paprika), ezzel is pároljuk picit, majd a kókusztejjel felöntve készre főzzük a rizottóval tálaljuk.
Jó étvágyat!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: