Hagymás-fokhagymás csirkecomb
Ez az egyik leggyorsabban elkészülő ebéd, nagyon szeretem enni is, és készíteni is. :-)
Hozzávalók:
2 egész csirkecomb
1 fej hagyma
1 nagy gerezd fokhagyma
zsír a sütéshez
só
bors
A csirkecombokat sózom, borsozom, forró zsíron hirtelen mindkét oldalát átsütöm.
Ezután takarékra veszem a hőt, hozzáadom a szeletekre vágott hagymát, az apróra vágott fokhagymát, ezzel is pirítom kicsit, majd kevés vizet öntök hozzá, lefedem és lassan párolom tovább.
A végén zsírjára sütöm a csirkecombokat.
Bármilyen köret jó hozzá, most sós vízben főtt krumplival, és szilvabefőttel tálaltam.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: