Loading...

Paprikás krumpli blog

Paprikás krumpli blog / 2024. november 6., szerda

Habart krumplileves füstölt kolbásszal

Nálam ez kettő az egyben ebéd, a kolbászt a leves után fogyasztom, mustárral.  





Hozzávalók:


30 krumpli(pucolva, tisztán mérve)

15 dkg füstölt házi kolbász

2 babérlevél

2  gerezd fokhagyma

bors

1 dl tejföl

1/2 ek. liszt

1 dl  tej

kevés ecet

pici cukor


A krumplit pucolás után kockára vágom, felteszem főni a kolbásszal.


Hozzáteszem a babérlevelet, a fokhagymát, sózom, borsozom.


Amikor megfőtt a krumpli és a kolbász, behabarom a tejföl, a liszt és a tej keverékével, teszek bele pici cukrot, majd a tűzről levéve kevés ecettel ízesítem.


A kolbászt a leves után mustárral fogyasztom.

Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: