Loading...

Erdőkóstoló

Erdőkóstoló / 2024. szeptember 20., péntek

Egy gyors pirítás utáni nyári laska sajtokkal, salátával. Szerintem nagyon finom.
A nyári laskagomba és a kései laskagomba bemutatása ITT
Nyári laskás receptek ITT
Laskás receptek ITT


Elkészítés: A gombát cikkekre tépkedtem, kevés kockára vágott kolozsvári szalonnával pirítottam, de vajban vagy olajban is jó persze, majd krémfehérsajt és camembert kockákat adtam még hozzá, végül tört fekete borssal megszórtam. A salátában fejes saláta, körte, szőlő, rukkola van, mézes-mustáros öntettel, borssal.

**********************************
Aki szívesen támogatná az oldal tartalmainak létrehozását, ITT van erre lehetősége, egészen egyszerű módon is: Erdőkóstoló adományvonal 
Köszönet minden támogatásért, de ha valaki nem tud vagy nem szeretne, anélkül is szabadon olvashat, tanulhat a blogon ehető vadnövényekről és gombákról.

Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: