Egyéjszakás fokhagymás naan
Sokat gondolkodtam azon, hogy erről a naan témáról illik-e még több bőrt lehúzni. Ugyanis nem terveztem, hogy erről külön blogbejegyzésem lesz (van már néhány), de ez most annyira jól sikerült, hogy meg kell osztanom veletek. Ki ne maradjatok a jóból:-)
Az újdonságot az adja, hogy most kicsit máshogy dagasztottam és egy egész éjszakán át kelesztettem. No meg megbolondítottam kevés teljes kiőrlésű liszttel. Az eredmény pedig egy végtelenül puha, belül levegős, szépen szakítható, isteni naan kenyér lett. Már majdnem olyan, mintha tandoori kemencében sütöttem volna. Apropó, házilag csinált már valaki tandoori kemencét? Adhatnátok hozzá tippet.
Workshopjaim infói --> indiai élményfőzés
Legfrissebb tartalom mindig az instán--> @hello_curry és a facebookon--> Helló Curry
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: