Csirkehúsleves-főtt hús zöldségekkel
A húslevesben főtt hús, zöldségekkel, krumplival sokszor második fogás nálam. Finom és laktató. :-)
Hozzávalók:
2 csirkecomb
1 nagyobb sárgarépa
1 nagyobb petrezselyemgyökér
1/2 zeller
1/2 k karalábé
1 krumpli
1 hagyma
szemes bors
só
kevés ételízesítő
10 dkg cérnametélt
A csirkecombokat hideg vízbe felteszem főni, nagy lángra. Amikor felforrt, a habot leszedem, belerakom a darabolt zöldségeket, majd a fűszereket és lassú tűzön, gyöngyözve főzöm.
Amikor puha a hús, kész van.
Miután leszállt a leves leszűröm, a főtt hússal, és a kifőtt tésztával tálalom.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: