Beszéljünk már komolyabban is a dolgokról
1 . Az, hogy a dohány növény a világ különböző részein is meg terem, az koránt sem jelenti azt, hogy bárhol tudnak jó szivart készíteni.
2. Ahol kapitalizmus van a világban, ott lehetetlenség jó szivart készíteni.
Ennek egyszerű az oka, profitot kell termelni a részvényeseknek.
Gyorsabban, hatékonyabban!
Szerencsétlen világunk, nemhogy egy generáció alatt, hanem ha lehet még azon belül szeretne meggazdagodni, s ha éppen úgy, akkor a dohágy bizniszből.
Korunk sztárja, pl. Rocky Patel, akinek egy négyzetméternyi dohányföldje sincs, még sincs lassan egyetlen újszivaros sem akinek nincs egy közös fotója vele ...
S a legkevésbé sem akarom őt bántani, teszi a dolgát, a kor szelleme szerint.
3. A dohánylevelek gyors szárítását gáztüzelésű gyors szárítókban oldják meg.
Érted, már ahol van gáz. Kubában nem is volt, s jelenleg sincs.
Én most nem is akarok bele menni a szivargyártás rejtelmeibe, de azért nézzünk meg ezt kubai dohánylevél szárítót
és nézzünk meg egy újvilági szivarok gyors szárítására kifejlesztett berendezést
Most ne is akarok erről többet mondani.
Akit érdekel járjon utána saját maga.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: