Loading...

A parókia konyháján túl

A parókia konyháján túl / 2024. október 8., kedd

Almás fánk. Kicsit diétás



Kis egyszerű fánk egy tartalmas leves után vagy uzsonnára. Hasonló már van a blogon vegán változatban

Hozzávalók: 

10 dkg finomliszt
10 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
1 teáskanál sütőpor
1 teáskanál 1:4 édesítő
20 ml rum
1 teáskanál vaníliaaroma
1 tojás
1 mokkáskanál őrölt fahéj
1 alma
Elkészítés:  A száraz anyagokat összekeverjük, kis mélyedést készítünk, és odaöntjük a folyékony hozzávalókat, és a reszelt almát. 
Olajat forrósítunk, és kanállal beleszaggatjuk a fánkokat. Lekvárral, de magában is finom. Itt őszibarack lekvárral ettük.


Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: