Jól tud-e esni a burrito után egy latte?
Az idei augusztus egyik legerősebb vállalati híre a Starbucks menedzserváltása volt. Az értékesítési gondoktól szenvedő kávézóóriás nagyon merész húzással elhozta a Chipotle Mexican Grill nevű mexikói ételeket áruló gyorsétteremlánc nagyon sikeres vezetőjét Brian Niccol-t. A tőzsde kitörő örömmel fogadta ezt a bejelentést, ilyen típusú hírnél ritkán látható 25 százalékos egynapos árfolyamemelkedés volt a reakció.
Mai gyorséttermi adásunkban ennek a vezetőváltásnak a hátterét járjuk körbe. Bemutatjuk a Chipotle Mexican Grill sikereinek a hátterét, illetve a Starbucks aktuális problémáit. Illetve értékeljük azt is, hogy sikeres lehet-e majd ez a vezetőváltás. Másképpen megfogalmazva: jól tud-e esni a burrito után egy latte?
A stúdióban egy finom kávé társaságában Jónap Richárd és Kokas Norbert beszélgettek.
Kapcsolódó tartalom:
A Starbucks és a „mexikói grilles ember”
Európai kalória, amerikai kalória
Az alapmentalitás a Starbucks sikertörténete mögött
#concorde #concordepodcast
Olvass minden nap a világ történéseiről egy Concorde-os szemüvegén keresztül: https://www.concordeblog.hu/
Kövess bennünket minden csatornánkon:
https://www.linkedin.com/company/concordecsoport/
https://www.instagram.com/concordecsoport/
https://www.facebook.com/concorde/
https://www.youtube.com/@concorde_csoport
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: