CLXXIX. A LED-fény íze
Mennyi mérnöki munka van egy üveg pesto aromájában? Rábólintana Greta egy labor-szerű környezetben termesztett eperre? Lipécz Ádám és Szolári Brúnó a Growberry nevű startupnál járatják csúcsra a hidropóniás termesztési precizitást, most pedig nektek mesélnek a tapasztalataikról. Ádám a technológiai fejlesztések összefogásáért, Brúnó pedig a kertészeti szakmai vonalért felel.
A Growberry honlapja:
https://bit.ly/2LbF3jA
Korábbi interjú Ádámmal:
Mit tanulhatunk egy robot kudarcából? http://bit.ly/2IAvqIy
Köszönöm, ha jelképesen előfizetsz a Szertár tartalmakra:
http://bit.ly/szertarpatreon
Kövesd a Szertárt...
...YouTube-on: http://bit.ly/szertar_yt
...Facebookon: http://bit.ly/szertar_fb
...Instagramon: http://bit.ly/szertar_ig
Vagy itt a...
...Twitterem: http://bit.ly/rblc_tw
Az adásban Hanjo Gäbler Spanish Summer című zenéjét használtam fel. (Artlist.io licensz)
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: