Jókuti András, Világevő - Aki éttermet nyit akkor, amikor mások becsődölnek
Ha van 40 perced, mindenképpen hallgasd meg Jókuti Andrást. Egyrészt mert nem lankadó életvidámság sugárzik már a mondatai dinamikájából is. Másrészt azért, mert kevesen mertek volna a COVID közepén éttermet nyitni, ő megtette. És azért is, mert érdekes, hogy a nagy Világevő, aki bejáratos a világ egyik legjobb éttermébe, a Nomába, miért nem a fine dining felé mozdult, hanem a Nudlijában krumplis tésztát kínál. Ha meghallgatod, választ kaphatsz arra a kínzó kérdésre, hogy ér-e porcukrot hinteni a káposztás cvekedlire.
És ha tetszenek a beszélgetések, ne feledd, hogy a te támogatásoddal juthatunk előrébb, függetlenül mindentől és mindenkitől.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: