6. adás: A Fekete kávézó sztori. Gerzsenyi Andrással beszélgettünk.
Andrástól az alábbiakat kérdeztük:
- Néhány gondolat, hogy mi inspirált a kávézónyitásra, és miért engedtétek el a cukorgyárat?
- Mesélj egy kicsit a kezdetekről (általában az a legkritikusabb időszak)
- Volt olyan amit nagyon újra kellett gondolni a nyitás óta?
- Mivel próbáljátok megatokat megkülönböztetni a többi belvárosi kávézótól?
- Hogyan néz ki a vendégkörötök általában és most?
- Nagyon komoly reggelik, brunchok vannak nálatok, ez már a kezdetektől így van?
- Idő közben a Nor/Ma pékséget is megnyitottátok, ez milyen változást okozott az életetekben?
- Állandó pörkölővel dolgoztok vagy cserélgetitek a kávékat?
- Mi a kávézótok alapkoncepciója?
- Mik voltak a legnehezebb illetve a legszebb pillanatok.
- Hogyan éltétek meg a 2020-as évet, mit vártok 2021-től?
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: