4. adás: Coffee Education Centerben jártunk. - Kiss Döníz volt a vendégünk.
Kérdések amiket feltettünk Döníznek:
Mesélj magadról hogy csöppentél bele ebbe a szakmába, milyen helyeken dolgoztál idáig?
Mesélj a CEC alapitásáról és magáról a helyről.
Kiket oktattok, mit oktattok ?
Mik voltak a legjobb és legrosszabb munka tapasztalataid ?
Van külföldi tapasztalatod, hogy látod a magyar kávézók ill a barista szakma helyzetét?
Van barista életpályamodell/ szakmai karrier?
Egy jó kávénál hány % a barista / eszköz / kávé? (Mámint min múlik főleg)
Vannak olyan tabuk, hogy ilyet sosem készítenél vendégnek?
Melyik a kedvenc kávéd (Mármint elkészítési mód, illetve fajta/származási ország)
Mi jön a harmadik hullám után? (Van negyedik vagy már zajlik?)
Hogy élted meg a 2020-at illetve mit vársz 2021-től?
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: