18. adás: A Kávé Házában Tóth Sanyival beszélgettünk
Szekszárdon A Kávé Háza, ikonikus helyszíne a magyar specialty kávé kultúrának. A tulajdonos, alapító Tóth Sándor mesélt nekünk a kezdetekről, a Lucky Cap pörkölőről és a Bányai féle együttműködésről. Egy kis technológia oktatást is kaphattunk, hogy miért fontos a fermentáció a kávéfeldolgozás során, illetve Sanyi a jövőbeni terveiről is ejtett néhány szót.
Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/sztorikakavezobol
Kövesd Balázs kávés blogját: https://caffee.blog.hu/
Szilvi projektje: https://madarberkenye.hu/
Írj nekünk emailt: szilvia.beniczki@madarberkenye.hu
#kávé #specialtycoffee #coffee #kávézó #podcast #sztorikakavézóból
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: