Kotyogós specialty - séfkabát I.
- Fekete Antonio
- Cookbooks.hu - könyvesbolt
- Designfood - ételfotózás
- séffé válni kell, mindenki szakácsként kezd
- ízlés formálása
- nyitottság fontossága
- gyermekkori élmények
- jó alapanyag szükségessége
- gasztronómia képzés Magyarországon
- igény megteremtése, folyamatos tanulás fontossága
- fiatalkori nehézségekből való kitörés
- maximalizmus kialkulása és meghatározó szerepe
- a jó vezető táplálja a tüzet
- fine dining meghatározás
- Lehet jó egy vendéglő, bisztró is!
- gasztro újságírás felelőssége
- piqniq - gasztroedukációs platfrom
Twitterünk - Kotyogós podcast official
Antenna twitteren
Gergő twitteren
Bence twitteren
Írhatsz nekünk e-mailt: kotyogospodcast@gmail.com
Ha meghívnál minket egy kávéra és ezzel hozzá szeretnél férni a specialty tartalmunkhoz megjelenés pillanatában:
Patreon támogatás
Ha beszélgetni akartok velünk és hallgatótársaitokkal akkor Telegramon is megtehetitek ha a "t pont me per kotyogos"-ra mentek.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: