Loading...

Gourmetchef

Gourmetchef / 2023. február 3., péntek

Magyaros csípős tekercs

csongradi_tekercs_szuper_kep_sima_1.jpg


Magyaros csípős tekercs 


 












Hozzávalók 4 személy részére:


 


60 dkg csont nélküli sertés karaj 


10 dkg füstölt szalonna 


20 dkg vöröshagyma 


20 dkg lángolt kolbász 


1 db csípős zöldpaprika 


 só, bors ízlés szerint 


3 ek liszt 


2 tojás


10 dkg zsemlemorzsa


2 ek sertés zsír 



Elkészítés:


A töltelékhez a szalonnát üvegesre pirítjuk, és kiszedjük zsírból. Ezután megpirítjuk a hagymát, és a zöldpaprikát, majd hozzáadjuk a kolbászt. Ízlés szerint fűszerezzük. Kevés liszttel megszórjuk, és 5 percig pirítjuk. Ha a töltelék kihűlt a karaj szeleteket betöltjük a töltelékkel, majd tekercsbe hajtjuk. Hagyományos módon lisztben, tojásban, zsemlemorzsában panírozzuk, és bő olajban arany barnára sütjük. Sült burgonyával ízlésesen tálaljuk.


Jó étvágyat kívánunk.


 


Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: