Loading...

Gourmetchef

Gourmetchef / 2024. december 3., kedd

Kocsonya

foto_3_67_1.JPG


Kocsonya 


Kedves Látogatók!


Megosztom veletek az egyik kedvenc receptemet, ami nagy adagban készül és nagyon tartalmas egytál étel.


 


A recept 6 adagra :


Hozzávalók:


2 sertés köröm 


2 sertés farok


30 dkg sertés comb 


30 dkg füstölt sertés csülök 


2 egész fokhagyma fej 


1 vöröshagyma 


5 dkg egész bors 


2-3 evőkanál só ízlés szerint 


3 liter víz 


 


Elkészítés:


Jól megtisztítjuk a hozzávalókat, s szétvágjuk 5-8 centis darabokra. Megtisztítjuk a zöldségeket is. Előkészítünk egy nagy lábast és elhelyezzük bele az összes húsdarabot, zöldséget és fűszereket, majd felöntjük annyi vízzel, amely ellepi. Felforraljuk, majd lassú tűzön főzzük kb. 4-5 órát, amíg annyira meg nem puhul a hús, hogy a csontok kihullanak belőle. Ekkor a húsokat egyenletesen tányérokba helyezzük, majd a levet rászűrjük, minden tányérba annyit, hogy ellepje. Őrölt pirospaprikát szórunk a tetejére dekorációként. Hagyjuk kihűlni, s hidegen fogyasztandó.


 


Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: