Kakaós krémes
Hozzávalók:
a tésztához
180g liszt
120g cukor
4db tojás M
12g sütőpor
20g kakaópor
50ml étolaj
a krémhez
225g Házi Krémes Krém por ( 1 csg Dr Oetker )
800ml tej
Elkészítés
- Tojássárgákat összekevertem a cukorral, hozzáadva az olajat tovább kevertem.
- A tojásos keverékhez adtam a sütőporos kakaóporos lisztet, majd a felvert tojásfehérjét.
- 20x20 cm-re állítottam egy sütőkeretet amiben elsimítottam a tésztát, alá sütőpapír került, az egészet sütőlapra állítottam
- 180°-ra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsült
- Kémhez hideg tejben elkevertem a krémport amit nagyon gyorsan össze lehet állítani.
- A kihűlt tésztára simítottam.
- 2-3 óra hűtés után szeletelhető.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: