Húsleves egész csirkecombból
Egész csirkecombokból főztem húslevest, nagyon ízletes lett, mert a combon van hús, csont, bőr. :-)
Hozzávalók:
2 egész csirkecomb
1 nagyobb sárgarépa
1 nagyobb petrezselyemgyökér
1/2 zeller
1/2 k karalábé
1 kisebb krumpli
1 hagyma
zeller és petrezselyemzöld
szemes bors
só
kevés ételízesítő
A csirkecombokat hideg vízbe felteszem főni, nagy lángra. Amikor felforrt, a habot leszedem, belerakom a darabolt zöldségeket, majd a fűszereket és lassú tűzön, gyöngyözve főzöm.
Amikor puha a hús, kész van. Miután leszállt a leves leszűröm és a főtt hússal, zöldségekkel tálalom.
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: