Loading...

Annó Falva

Annó Falva / 2022. október 4., kedd

E-80 torta

Idén második alkalommal sütöttük meg ezt a tortát, mert az első alkalommal óriási sikert aratott. Elkészítését tekintve kicsit összetett, de nem bonyolult torta. Két piskótalap közé zárt csokoládé ganache, egy réteg marcipánnal és egy hatalmas réteg kávéhab. Isteni. :)

Először az "eredeti" recept alapján dolgoztunk, vajas piskótával és marcipánnal. Másodjára kicsit egyszerűsítettünk a dolgokon (sima piskóta, marcipán nélkül, ez utóbbi változtatás csak azért történt, mert kifogytunk a marcipánból), de ízében nagyon hasonló és finom tortát kaptunk.


Annó

Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: