Babapiskótás krémes kávéval
Még húsvét előtt készült ez a babapiskótás sütemény, aminek a receptjét innen töltöttem le. Jól követhető, pontos instrukciók, csak két dolgot változtattam meg.
- Úgy döntöttem, hogy a babapiskótát a krémbe helyezés előtt kávéba mártom meg, mint a tiramisunál (opcionális).
- A tetejére kakaós máz készült, mert nem volt éppen otthon étcsokoládém. 4 evőkanál cukrozatlan kakaóport 4 evőkanál cukorral és annyi vízzel elkevertem, hogy sűrű, de keverhető legyen. Összeforraltam és 6 dkg vajat kevertem bele, ezzel vontam be a sütemény tetejét. (opcionális).
- Persze sima étcsokival bevonva is finom lesz, nem kell feltétlenül ganache-t főzni a recept szerint.
Vigyétek is süssétek, fincsi! :-)
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: